Hoşgeldiniz... Damsız girilebilir, ilk ve sonraki içkiler de bedava

4 Nisan 2011 Pazartesi

Biz Ateş Böceğimiyiz?

Ateş Böceklerinin çok enteresan bir üreme hayatı vardır. Hayatları boyunca tek eş seçerler ve onunla çiftleşip ölürler. Hani çift cinsiyetli Deniz Atları için çift cinsiyetli olmaları sebebi ile ve her yola gelebilmelerinden dolayı şanslı diyebileceksek bu garip böcekler de tam bahtsız bir bünye. Düşünebiliyormusunuz garibimin şansı yok hasbelkader frijit falan bir partner seçse siki tuttu, tatmin olamadığına mı yansın, öleceğine mi yansın, neye yansın?. Muhtemelen bu kötü seçilmiş partnerle çiftleştikten sonraki son sözü "Hassiktir!" olacaktır. 

Benim müzisyen bir arkadaşım da bu ucube durumdan vazife çıkartıp "Ateş Böceği" diye bir beste yapmıştı hatta eşi de çıkardığı CDsinde söylemişti. melodik olarak güzel parçaydı da Allah'ın Ateş Böceği'nden uğruna ölünen bir aşk hikayesi çıkarmak da  bana biraz tuhaf gelmişti. Unutmadıysam sözleri şöyle bir şeydi; "Biliyor ölecek, aşkı uğruna, aşkı uğruna,Ateş Böceği" . Sen bir de bunu ona sorsana bakalım memnun mu durumdan yoksa "Sikerim böyle aşkın ızdırabını " mı diyecek? 

Zaman zaman düşünürüm ya lan ben de Ateş Böceği olsaydım?? Hakikaten çok bozulurdum. Tabii merak ettiğim başka şeyler de yok değil, mesela dışarı boşalırsa da ölüyor mu? ya da sürttürme olayı var mı? mastürbasyon yapınca da ölüyor mu? ya da mesela Anal ilişki var mı? Bunu yapıp ölürse arkasından "Bok yoluna gitti garibim" deniyor mu? 

Aslında konu tabiiki Ateş Böceği değil. Günümüz insanının şu sadakat, tek eşlilik takıntısı. Bana kalırsa bu konuda kendini hiç kasmaya gerek yok. Tek Eşlilik insan yaradılışına, doğasına aykırı bir kere. Ben kimsenin canı gönülden tek eşli olduğuna inanmıyorum. Ya bulamıyor da yapamıyordur, ya çok tırsaktır ya da başka bir sebebi vardır ama bu sebep asla "Abi ben tek eşliliğe inanıyorum" masalı olamaz. 

Mesela hangi erkek hayatının aşkı ile beraberken bile yolda gördüğü enfes bir memeye ya da mini etek altındaki sütun gibi bir bacağa kitlenmemiştir? Ya da hangi  kız gördüğü taş gibi bir çocuğa bakıp da "Acaba nasıldır lan bunla yatmak?" diye düşünemiştir?. Bence aklından geçirmekle yapmak arasında çok da bir fark yok. Tek eşlilik diye birşey olsaydı mesela Tek Eşli bir adamın porno seyrederken sikinin kalkmaması gerekirdi. 

Ben inanmadığım gibi beraber olduğum kişilerin de bu anlamdaki söylemlerine hiçbir zaman inanmadım. En azından kendimi biliyorum, en büyük aşk acısında teselliyi karşıma ilk çıkanla yatmakta bulan birisi olarak nasıl bekleyebilirim ki bunu? 

Etrafımda da bir sürü örneğini gördüm, erkek arkadaşına kızıp onun en yakın arkadaşı ile yatandan tut da , vallahi aldatmak değil sadece meraktan yattım diyene kadar. İnanmayacaksınız ama Oral Sex yaptırınca karısını aldatmış sayılmayacağını düşünen mallar bile vardı. 

Velhasıl, öyle ya da böyle herkesin hayat merkezinde cinsellik varken ve zaten aktif olarak yapabildiğimiz kısıtlı sürede kendimizi kasmadan çeşitlenmek lazım derim nacizane. Hem bazı şeyler bol tekrar ve tecrübe ile şekillenir . (Tamam bunu Tenis Hocam söylemişti zamanında ama bu durum için de geçerli bence) 

Uyanın lan Ateş Böceği değiliz biz sevişince ölmüyoruz... İlla bir Ateş Böceğinin dile gelip türünüzün kıymetini bilin lan beyinsizler demesini mi bekliyoruz..... 

2 yorum:

  1. Bir ateş böceğinle sevişmek gibisi de yoktur ama ;)

    YanıtlaSil
  2. :))) Nedense senden korkmamlıyım diye düşündüm bir anda :) Kara Dul gibi:)))

    YanıtlaSil